perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulupostia

Joka vuosi pitää askarrella joulukortteja itse. Tänä vuonna päätin mennä sieltä, missä aita on matalin. Katselin kun kämppikset askartelivat kortteja, ja heillä oli kaikkia kivoja papereita, joita he käyttivät. Ajattelin matkia ja marssin Askartelukulmaan, ja sieltä löysin vielä helpomman vaihtoehdon, askartelupaperin, jossa oli kivoja kuvia! Leikkelin niitä irti kirurgiveitsen avulla.
Osaa kuvista koristelin vielä vähän lisää, pääosin kultatussilla. Tyttö ei myöskään kirjoita normi kirjettä, vaan kemiallisia kaavoja hehhee.
Osassa korteista on leikattujen kuvien kaverina yllättäen vanhoja Ilmari Kiannon koottuja teoksia, tällä kertaa tosin ihan pelkkiä tyhjiä sivuja. Lisäksi satuin löytämään Kuopion keskustasta uuden kirpputorin, Tulliportinkadulla siinä bussipysäkkien takana, ja siellä oli pitsinauhoja melko edullisesti kolme rullaa, joten ostin niitäkin. Mulla oli käytössä kaksipuolista teippiä, jolla liimasin kuvat sekä nauhat, toivottavasti pysyvät hyvin kiinni!
Tilattiin äitin kanssa Ifolorilta kasa postikortteja omalla kuvalla, näitä läheteltiin sitten myös ihmisille. Kerran nähtiin Vänärillä joulupukkeja, ne ovat vasemmanpuoleisessa korttikasassa, ja hyvääjouluakorttien tekstit kirjoittelin joskus viime talvena erinäisistä hyödykkeistä, kuten piparimuotista, mariannekarkeista ja helmistä, kankaan päälle. Näistä tuli tosi kivat ja mun mielestä myös ihan hyvälaatuiset, kehtaa lähettää ihmisille! Ei tuu ainakaan kovin todennäköisesti samanlaista korttia toista, vaikka ei olekaan ihan niin itseaskarreltuja kuin nuo tuolla edellä.
Nyt jos saisiitseään niskasta kiinni ja pakkaisi tavarat joulunviettoa varten. Miten ei yhtään innostaisi?

2 kommenttia:

 1. Kauniita joulukortteja.
  Kyllä noita kelpaa lähetellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! vastaanottajatkin tykkäsivät:)

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...