lauantai 6. joulukuuta 2014

Siellähän se herne kaveriaan ettii, vaan turhaa on työnsä

Jei hyvää itsenäisyyspäivää! Teemaan sopien lätkäisen parit kuvat korviksista, jotka tein kesällä. Oltiin lähdössä Espanjaan katsomaan koriksen MM-kisoja, kun tajusin, että mullahan ei oo mitään sopivia korviksia! Ensin löysin kotoa jonkun ihmeen mosaiikkikehysaskartelupaketin, siellä oli sopivan pieniä palasia joista askartelin korvikset. 
Jostain kartongista leikkasin sopivan kokoiset palaset, ja siihen päälle pakkauksessa mukana tullutta kaksipuolista teippiä ja sitten pikku muovineliöt, ja takapuolelle pikaliimalla korvistapit.
Tuli näistä ihan kivat, mutta en sitten käyttänyt näitä kertaakaan koska mulla oli paljon hienommat hamahelmikorvikset, kun pienen taistelun jälkeen löysin myös vanhat hamahelmitarvikkeet. Kuva äiskän kamerasta, tätä ei ollut vielä kun edellisen kerran reissusta postailin :D Siskon kaveri tuli kuitenkin ilman sen kummempia fanivarustuksia kisakatsomoon, joten lainasin hänelle näitä glitterversioita. Ihan hyvin ajoivat nekin asiansa :)
Nyt jos keskittyisin täysillä tohon Tuntemattomaan sotilaaseen, sit vähän illemmalla mennään soihtukulkueeseen! Edellisinä vuosina olen ollut aina menossa jossain muualla itsenäisyyspäivän aikana, mutta nyt pääsee kokemaan tämänkin.

3 kommenttia:

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...