keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kloriteläträystä + Kuopion valloitus part 3

Muistaako joku, kun kauan sitten pätkäsin farkkushortseista lahkeet, ja sanoin tekeväni niille vielä jotain. Väri oli aluksi meinaan niin ruma. Moooonta viikkoa sitten heitin ne kloritevesiseokseen. Tuloksen näkee ensimmäisestä kuvakollaasista:
Shortseista ei lähtenyt juuri yhtään väriä, vaikka ne lilluivat klooriseoksessaan tositosi kauan. Ihan vähän mun kokeilujen jälkeen luin jostakin, että veden pitäisi olla tosi kuumaa. No, itsehän käytin sellaista mukavan kädenlämpöistä vettä :D Nyt oli aika kokeilla uudestaan, tällä kertaa keitin veden ja se toimikin jo paljon paremmin! Farkuista tuli tällä kertaa juuri sopivan valkoiset jotta ne maastoutuvat mun epäruskettuneisiin reisiin. Tai sitten sisko vaan ei osaa käyttää kameraa. Ja mulla on ekassa kollaasissa maailman tyylikkäimmät jalkineet, nimittäin iskän kroksit<3
En voinut hillitä itseäni, kun olin eilen kavereita tapaamassa Kuopiossa, ja käytiin kiertelemässä kaikki Kuopion menomestat. Ostin samasta paikasta kuin viimeksikin itselleni arskat, kun ne oli nyt vielä enemmän alennuksessa :D Ostin myöskin uuden urheilukassin, kun edellinen on ihan rikki. Julkaisukelpoisia kuvia en tällä kertaa Kuopiosta rätkinyt, kun ei ollut mikään maisemakuvaussää. Eikä siinä olis ehtinytkään, kun me kierreltiin ties missä ja piti keskittyä juoruamiseen :) Kävin myös tulevan seurani koristreeneissä, jänskätti vähän! Oli kuitenkin tosi kiva päivä! 
Takaisin aiheeseen. Tästä näkee värieron alkuperäisten ja käsiteltyjen pöksyjen välillä. Sekä alkuperäisen lahkeenpituuden, apua :D Takataskuun halusin kokeilla tätä, sitten vähän innostuin ja raatelin samaa taskua vähän muutenkin. Tuli tosi rockit.
Nyt nää shortsit on ihan kivat, sit jos vielä paistais vapaapäivänä aurinko niin voisin jopa käyttää niitä oikeasti! Tänään töiden jälkeen satoi vettä, mentiin silti systerin kanssa pelaamaan krokettia sateenvarjojen kanssa :D Onneksi ohikulkijat eivät katsoneet kuin vähän pitkään meitä. Törmättiin myös Simoliinaan. Pelastimme hänet naapurin puolelle, jottemme tallaa häntä pelatessamme krokettia.
Eiks oo suloisa... Kun oltiin pelattu riittävästi krokettia, lähdettiin etsimän paikallisia kadunnimikylttejä siskon ja kameran kanssa :D Kun selvittiin takaisin mummolaan, rupesi satamaan ihan tosi paljon! Hyvin ajoitettu meidän ulkoilumme siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...