perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tackar, dudes!

Viimisen työpäivän (tai siis tokavikan, mutta ei huomenna oo oikeestaan ketään töissä) kunniaksi leivoin unelmatorttua. On ollut ihan mukavat neljä viikkoa täällä kaukana kaikesta :) Tällä ohjeella tein jälleen. Tosin tiskin vähentämiseksi, kannattaa ensin mitata sokeri kananmunien sekaan, ja vasta sitten sekoittaa jauhot. Ohjeessa meinaan oli noi toisin päin, ja olin sitten ihan kujalla kun mun mittakuppi olikin jo täynnä jauhoa ja sokeria olisi pitänyt mittailla :D
Mulla oli tosi hyvä tarkoitus ottaa parempia kuvia tänään töiden jälkeen, kun toinen torttupötkylä jätettiin mummolaan syötäväksi, mutta en ehtinyt ennen kuin se oli jo kadonnut parempiin suihin :D Toi sisällä oleva töhnä on lähes pelkkää rasvaa ja sokeria, mutta niiiiiin hyvää! Sitten kun asustelen yksikseni (okei, parin kämppiksen kanssa) leivon varmasti joka päivä kaikkea hyvää. Ihan varmasti.

Ei silleen haittaa, että on tosi kurja keli. Löydettiin täältä jotain ikivanhoja kirjoja, mm. Ilmari Kiannon kootut teokset suoraan 1920-luvulta. Lisäksi löysin Tekniikan Peruskirjan vm -53, voisin ruveta selailemaan sitä näin iltapuhteiksi, se on vähän kuin MAOL-taulukoiden isoveli :D Ja tokihan näistä vanhoista kirjoista vois askarrella kaikenlaista hauskaa!

PS huomasittehan uuden bannerin! Vähänniinkuin kyllästyin siihen vanhaan ja kehitin jotain hurjaa tilalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...