lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Työt viimeinkin tältä erää ohi! Nyt vois vaikka ottaa arskaa, kun se loma-aurinko kerran paistaa! Vaikkakaan ei kovin lämpimästi... Uimaan voisin kyllä mennä ;)
Tein muutamat korvikset. Mutta yhdetkään eivät ole mulle! Äiti halusi simppelit korvikset, jotka sopisivat hänen kaulakoruunsa. Minähän tein sellaiset. Koska äitillä ei ole mitään juhlapäiviä nyt lähiaikoina, kirjoitin lärpäkkeeseen johon halusin ehdottomasti korvikset tyrkätä "Hyvää päivää" :D Huomatkaa, kuinka hyvä käsiala mulla on...

Toiset yläkuvan korvikset sekä keskimmäisen kuvan oikeanpuoleiset korvakorut ovat matkalla Saksaan mummun kaverille. Olen muuten unohtanut kertoa täällä kirjasta, jonka sain häneltä YO-lahjaksi: saksankielinen ompelu/käsityökirja missä on kaikenlaista hurjaa :D
Vein vielä muutaman korvisparin töihin myytäväksi, keskimmäisen ja alimmaisen kuvan vasemmanpuoleiset. Oikeanpuoleiset alakuvasta lähtevät mummun martta-kaverille :)
Töistä pelastin koko ajan tiellä olevan tuolin. Se oli musta, mutta haluan siitä vihreän tai pinkin tai jonkun muun kivan värisen. Tältä näyttivät mun kädet pienen hiontaurakan jälkeen:
Nyt kun vielä mentäisiin kotiin maalipurkkien luokse! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...